Познаваме Климентина Фърцова от работата ѝ във телевизионните продукци Войната на

...
Познаваме Климентина Фърцова от работата ѝ във телевизионните продукци Войната на
Коментари Харесай

Испанското бягство на Климентина Фърцова

" Познаваме " Климентина Фърцова от работата ѝ във телевизионните продукци " Войната на буквите ",  " Голата истина за група Жигули ", " Вина ", " Белези ", както и от театралните и изяви в  " Закуска в Тифани " и " Отблизо ". 
 Климентина Фърцова,
Климентина Фърцова - византийската принцеса от " Войната на буквите " от близко

Младата актриса за сериала, за Деймиън Шазел и за провокациите на работата пред камера

И защото не крием, че сме почитатели на актрисата, напълно разумно я следваме и в Instagram, където пък имаме опцията да надникнем и в персоналния ѝ живот, с цел да разберем по какъв начин прекарва свободното си време, къде пътува и по какъв начин се забавлява. 

Именно от обществените мрежи научихме, че е съумяла да намери малко свободно време в натоварения си график сред постановки, филми и сериали, с цел да се отдаде на заслужена отмора. 

За своята априлска почивка Климентина е избрала един от испанските острови - Тенерифе, който очарова освен с красивите си плажове и страхотния си климат, само че и с очарователната си природа.

Все отново на територията на острова се намира вулканът Тейде, който е освен най-високата планина в Испания (3718 метра), само че и най-посещаваният народен парк в страната.

От качените фотоси на Климентина излиза наяве, че актрисата е в същински екстаз от Тенерифе и си прекарва в действителност ужасно - къде с чаша коктейл в ръка, къде с приятна разходка из вулканичния остров. " Трети ден в Тенерифе. Почвам да изучавам испански ", както написа самата тя. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР